maandag 18 oktober 2010

nieuw beeld en geluid




Het valt niet altijd mee om jongeren in aanraking te laten komen met kunst. Ik denk dat het onderstaande bericht hierin verandering kan brengen, omdat het aansluit bij de belevingswereld van jongeren, en misschien ook ouderen.


De afgelopen 15 jaar heeft een gigantische technologische revolutie plaatsgevonden, die kunstenaars/artiesten in staat heeft gesteld hun creatieve geest op geheel nieuwe wijze te presenteren. NB&G creëert een platform voor zowel gevestigde als beginnende kunstenaars/artiesten. Daar waar in het traditionele uitgaansleven de DJ veelal centraal staat en weinig aandacht wordt besteed aan de visuele prikkeling van de zintuigen, zal NB&G vernieuwend zijn in de combinatie van beeld en geluid.




De Pilot Edition van NB&G begint met een EXPO gedeelte. Hier gaat de bezoeker nieuwe ervaringen beleven in de wereld van beeld en geluid. Via multimedia projecties zal kunst gepresenteerd worden in de vorm van foto, video en soundscapes, variërend van speciaal gecreëerd werk tot random generated art. De locatie wordt ingericht met een combinatie van vintage en cutting-edge verlichtingsapparatuur, ondersteund door high end muziek- en geluidsuitvoeringen.



Na de exposities transformeert Loods 3 in een ware DANCE locatie, waar de

ervaring/consumptie van muziek wordt versterkt door synchroon lopende visuals en vice versa. De ervaring door de bezoeker zal hierdoor verschillen van de reguliere feesten en clubavonden.



Kortom loods 3 zal een doos vol kleur, beeld en geluid zijn!

www.nieuwbeeldengeluid.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten